Име
Менаџер
Лозинка
 
 
 
 
Ја изгубивте лозинката?
 
Football Arena
Слики
Помош
Регистрирај се

Зачлени се

Промени јазик  

Твојот тим
Маил служи за логирање и праќање на лозинката
Име на менаџерот 3-20 знаци
Име на тимот 3-20 знаци
Лига државата во која најчесто престојувате
Јазик може да се промени и во играта исто така
 
Please, type in the text from the image
 

Државата каде каде што ќе играте мора да биде државата од која доаѓате или живеете. Забрането е да се регистрира во друга земја. Целта е да се создадат заедници во секоја земја, што значи дека таквите апликации ќе бидат одбиени и корисникот (кој не игра во државата во која што треба) може да биде избришан.

Football Arena е онлајн фудбалски менаџер кој можете да го играте на вашиот компјуер. Се што ви треба е интернет прелистувач и малку од вашето слободно време. Да менаџираш фудбалски клуб бара голема посветеност. Сепак немора да бидете онлајн секој ден. Всушност, доволно е да го проверите тимот еднаш или двапати неделно за да наместите формациите за лигата, купот и пријателсите лиги, да видите резултати од тренингот или можеби да купите некои нови играчи.

 
 
 
Тим  Преглед на натпревар  Лига
ТимПреглед на натпреварЛига
 
Тренинг  Тактика  Играчи
ТренингТактикаИграчи