Име
Менаџер
Лозинка
 
 
 
 
Ја изгубивте лозинката?
 
Football Arena
Слики
Помош
Регистрирај се

Онлајн фудбалска игра - онлајн менаџер

Промени јазик  

Football Arena е онлајн фудбалски менаџер кој можете да го играте на вашиот компјуер. Се што ви треба е интернет прелистувач и малку од вашето слободно време. Да менаџираш фудбалски клуб бара голема посветеност. Сепак немора да бидете онлајн секој ден. Всушност, доволно е да го проверите тимот еднаш или двапати неделно за да наместите формациите за лигата, купот и пријателсите лиги, да видите резултати од тренингот или можеби да купите некои нови играчи.

Football Arena е онлајн фудбалски менаџер, каде можете да се натпреварувате против други играчи од многу земји низ целиот свет. Има клубско и репрезентативно натпреварување.

Football Arena - регистрација

Ако сакаш да бидеш еден од нас, можеш да се зачлениш во било кое време. Регистрацијата има два чекора. Најпрво мора да одберете држава во која ќе играте и име на вашиот клуб. Регистрацијата ќе биде испратена до администраторите кои ќе ја разгледаат и ќе ви го назначат вашиот нов тим. Во овој момент станувате и менаџер и тренер и иднината на вашиот тим лежи само во ваши раце. Ви посакуваме ,пред се, забава во оваа онлајн игра.

 
 
 
Тим  Преглед на натпревар  Лига
ТимПреглед на натпреварЛига